Diana Chelaru a părăsit lotul de la Bucureşti! Ea se antrenează la Oneşti!

Vicecampioana mondială la sol în 2010, Diana Chelaru (19 ani) nu mai face parte deocamdată din lotul olimpic de gimnastică al României. Ea a părăsit cantonamentul echipei aflată în pregătire la Complexul Naţional Sportiv “Lia Manoliu” din Bucureşti pentru a se întoarce acasă, la Oneşti. În aceste zile, Diana ar fi trebuit să participe la participe la două concursuri în Elveţia, Memorialul Arthur Gander şi Swiss Cup. “Diana nu se mai află în cantonamentul centralizat, se află într-o perioadă în care nu ştie ce să facă, dacă va mai continua sau nu. În acest moment nu există nicio hotărâre oficială din partea ei, o aşteptăm să se decidă şi apoi vom vedea ce este de făcut“, ne-a declarat Mircea Apolzan, secretarul general al FRG.

Se pregăteşte pentru Naţionale

Revenită la Oneşti, Diana şi-a continuat însă antrenamentele, obiectivul ei fiind participarea la Campionatul Naţional al echipelor reprezentative de club şi Campionatul Naţional Individual al Maeştrilor, programat la Oneşti între 16-18 noiembrie. “A simţit că nu mai poate ţine ritmul cu antrenamentele făcute la Bucureşti. Sperăm să se liniştească un pic prin această întoarcere acasă, să se remonteze şi să cântărească bine orice decizie. Noi ne dorim foarte mult să continue, însă totul depinde numai de ea“, ne-a declarat Ingrid Istrate, directoarea CSM Oneşti.
Diana a cucerit bronzul cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra, argintul la sol la Mondialele din 2010, argintul la sol la Europenele din 2011 şi este dublă medaliată continental cu bronz în 2010, cu echipa şi la sol.

Sursa: Prosport

 

Advertisements
This entry was posted in Romanian Version. Bookmark the permalink.

1 Response to Diana Chelaru a părăsit lotul de la Bucureşti! Ea se antrenează la Oneşti!

  1. SP says:

    Hey Diana Maria Chelaru you are great pls keep doing in gymnastics, I am your big fan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s