Lucian Chelaru: „Din clipa când Diana a terminat exercițiul perfect, pentru mine nimic nu mai contează. Sunt un pătimaș!

Diana Chelaru, elevă a clasei a XI-a C a Colegiului Sportiv „Nadia Comăneci”, legitimată a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Onești, cea care a câştigat medalia de argint, duminică, în finala de la sol a Campionatului European de Gimnastică de la Berlin, se va întoarce în țară, astăzi, cu un avion al Companiei Lufthansa care va ateriza pe aeroportul Otopeni, în jurul orei 17.30.

Sportiva oneșteancă va fi așteptată la coborârea din aeronavă de Lucian Chelaru, tatăl său, şi de diriginta Ingrid Istrate, director al CSM Onești. Tatăl care locuiește în satul Lupești, comuna Mănăstirea Cașinului, ne-a mărturisit că are două patimi greu de controlat: gimnastica și vânătoarea.

Prima este atât de profundă încât cu greu reușește să-i facă față. Când Diana este în concurs, omul nu mai știe de el și de fiecare dată are trăiri mai puternice decât fiica sa.

Diana se gândește doar ca să-i iasă exercițiul bine din punct de vedere tehnic și artistic. Eu mă gândesc și la corectitudinea exercițiului, dar mi-e și teamă să nu se accidenteze”, a afirmat Lucian Chelaru.

„Vreau să stau doar eu cu mine!“

Tatăl sportivei recunoaște că de fiecare dată când Diana e în concurs, dorește să stea singur în fața televizorului.

Vreau să stau doar eu cu mine. Și televizorul. Nimeni, nimeni să nu se apropie, că iau foc! Soția nu suportă să se uite atunci la televizor că i se face rău de la emoții. Ea dă ture prin curte și intră înăuntru doar când strig eu «yesssss, perfect!»”, a spus tatăl Dianei Chelaru.

Apoi încep să sune telefoanele și toată lumea ne felicită. Din clipa când Diana a terminat exercițiul perfect, pentru mine nimic nu mai contează. Sunt un pătimaș!”, a mai adăugat el.

„Mi-a promis că va urca pe podium și a urcat!”

Profesoara Ingrid Istrate, diriginta sportivei, afirmă că a avut mereu încredere în Diana. „Am sperat la un rezultat bun și uite că el a venit! E un copil puternic, frumos și motivat! Un copil mic cu suflet mare! La plecare mi-a primis că va urca pe podium la sol și s-a ținut de cuvânt!”, a mărturisit profesoara Istrate.

Sursa: adevarul.ro

Advertisements
This entry was posted in Romanian Version. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s