Diana s-a întors acasă

FOTO: GSP

Româncele s-au întors cu patru medalii de la Europene. Sînt mulţumite, dar de astăzi intră din nou în sala de antrenament

Urmărite cu un aer protector de Octavian Belu, Sandra Izbaşa, Diana Chelaru, Amelia Racea şi Ana Porgras şi-au făcut apariţia zîmbitoare în sala de protocol a aeroportului “Henri Coandă”, acolo unde sînt primiţi campionii. Cu patru medalii, dintre care două titluri europene, gimnastele române au lăsat deja în urmă experienţa plăcută trăită la Europenele de la Berlin şi se gîndesc la următoarele competiţii, Mondialele din toamnă şi Jocurile Olimpice din 2012.

Diana Chelaru, noua vicecampioană europeană la sol, s-a pregătit intens pentru concursul de la Berlin. Nu regretă că a pierdut aurul în faţa colegei sale şi ar vrea să urce pe podium şi la Mondiale. “Încă sînt emoţionată, dar acum trebuie să uit tot şi să o iau de la început. O să-mi îmbunătăţesc exerciţiile pentru că la Mondiale vreau medalie la individual compus. Sînt încrezătoare în forţele proprii“, a spus Diana.

Am muncit foarte mult să-mi îmbunătăţesc evoluţia de la sol şi lucrul acesta s-a văzut prin argintul primit. Domnii antrenori, Bellu şi Bitang, au avut încredere în noi şi ne-au demonstrat că, prin muncă, putem urca din nou pe podium” a mai spus Diana pentru GSP.

Declarații din Prosport:

Nu m-am simţit nedreptăţită la sol, pentru că nu am avut un exerciţiu perfect. Sunt fericită când se cântă imnul României, indiferent dacă eu sunt pe locul doi sau trei. Această medalie mi-a oferit încrederea pentru a o lua pe cea de aur data viitoare“, a spus Chelaru.

Diana Chelaru a afirmat că nu are nevoie de un antrenor care să îi spună câte dulciuri poate mânca. “Trebuie să avem grijă singure, nu trebuie să ne spună nimeni nimic. Pentru că dacă sărim calul, nu ne mai ducem integralele la fel de uşor cu câteva kilograme în plus” , a adăugat Chelaru, care a fost aşteptată la aeroport de tatăl său, Lucian Chelaru.

Advertisements
This entry was posted in Romanian Version. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s