Pe urmele Nadiei

Diana Chelaru

Articol din Prosport

Diana Chelaru este junioara care a venit direct din lotul de la Oneşti

Visează să aducă o medalie olimpică la sărituri, să execute perfect un „Amânar“ şi să ajute echipa. „Nu asta e ordinea priorităţilor, voi munci să le realizez pe toate”, spune Diana.

La 15 ani şi 3 luni, Diana este una dintre junioarele “mari”, pentru care competiţiile de senioare sunt aproape. “Nu mă sperie asta. Trebuie să muncesc mai mult, să-mi stăpânesc mai bine emoţiile, să debutez cu dreptul”, explică ea „Nu mă sperie asta. Trebuie să muncesc mai mult, să-mi stăpânesc mai bine emoţiile”. La patru ani jumătate se juca de-a gimnastica acasă, la Oneşti, îndrumată de Elena Dragomir. “ Eram un copil bolnăvicios şi ai mei s-au gândit să mă dea la sport. Nu ştiam nimic de gimnastică. Nu ştiam dacă voi merge mai departe, apoi am vrut să mă retrag şi acum sunt aici”, i se luminează ochii căprui. Rezultatele obţinute au recomandat-o pentru lotul olimpic de senioare. La începutul lunii trecute ea a venit la Deva, pentru o nouă etapă a carierei. “Mi-a fost greu la început, deşi le ştiam pe fete. Era gândul că sunt departe de casă, de ai mei, pe care puteam să-i văd oricând la Oneşti. Însă toată lumea m-a susţinut şi încurajat, mai ales antrenorii”, mărturiseşte ea.

Un produs 100% al Colegiului Sportiv “Nadia Comăneci”, Diana vrea să calce pe urmele Zeiţei de Montreal, idolul ei. “Într-o zi o să fiu ca Nadia. Este visul meu”.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s